De gildekamer in een nieuw jasje.

Het is beslist,we gingen de gildekamer schilderen en het afdak van de schutters vernieuwen.
Onze hoofdman stuurde een e-mail naar de gilde zusters en gilde broeders voor wat helpende handen. Na wat voorbereidingen in de loop van voorbije 2 weken, zoals alles van de muren halen, lambrisering opfrissen en de deuren en de ramen schilderen.
Konden we op zaterdag 11/03/2017 starten met de werken.
Om 8:30 uur gingen we van start met de schilderwerken in de keuken, de wc ruimtes en de gildekamer, ook werden de werken aangevat aan de afbraak van de golfplaten op schuttersluifel. Rond 10 uur was het dan tijd om even te pauzeren met een koffie of iets fris en een lekker stuk cake die Jeannine had gebakken. Na de pauze gingen de werken weer goed verder, zo goed zelfs dat eerste laag verf overal al was aangebracht. Ook buiten werden de nieuwe golfplaten al geplaatst en werd de lek op het dak van de gildekamer gerepareerd.
Nu was het tijd om eens een broodje te eten tijdens de middag pauze, Bedankt Nancy om deze voor ons te halen bij trapke op.
Na de middag pauze begon men aan de tweede laag verf op de muren en werd ook de luifel verder afgewerkt. De stramiet van het doel werd gedeeltelijk vervangen en terug in orde gebracht voor de schietingen. De opkuis van de luifel en de gazon (bladeren en takken) is ook weer gebeurd.
Moe en voldaan keren we terug naar huis.
Nu rest mij alleen nog om een Superteam te bedanken.
Ronny en Jeaninne, Eric en Nancy, Jos, Jan, Willy, Ludo, Maggi, May, Sally : 1000 X BEDANKT
Uw lokaal verantwoordelijke Arnouts René

auteur: R. Arnouts